Hoppa till innehåll

Om Pish Media

Vår historia

Pish Media, företaget som älskar att hjälpa andra att nå ut till fler människor. Idag är varenda person uppkopplad och content till sociala medier har aldrig varit viktigare. Vi hjälper företag och privatpersoner att nå ut till fler personer genom olika medier. Vi är specialiserade på att videoredigera contet till sociala medier, bygga hemsidor och även logotyper till företag. Vi tar även oss an andra utmaningar, önskar du något speciellt? Fråga oss, vi hjälper dig mer än gärna!

Vårt mål är att du ska förbättra ditt ROI, din avkastning på investering genom att exponeras mer på internet och sociala medier.

Vi är drivna av våra värderingar

Vi vill att vår arbetsglädje återspeglas i produkten som överlämnas till dig som kund, därför arbetar vi efter våra värderingar som är Effektivt, Precist och Nytänkande.

Effektivt

I dagens samhälle ska allt gå fort utan att tumma på kvalitén. Vi arbetar efter att vara så effektiva som möjligt för att spara dig tid.

Precist

Vi är stolta över våra produkter som du som kund får. Därför gör vi alltid vårt yttersta för att du ska få en produkt som är efter dina önskemål.

Nytänkande

Vi vill alltid ligga i framkant och därför förespråkar vi att testa nya saker och det skapar arbetsglädje, något som återspeglas i våra slutprodukter.