Hoppa till innehåll

Digital Media

Vi kan det mesta inom digital media och är specialister på content creation. Oavsett om det är skapande av en ny hemsida till en ny logotyp så kan vi fixa det! Behöver du videoredigering av filmer till sociala medier? Inga problem!

Skapande av Hemsida


En professionell hemsida förbättrar dina chanser till att nå ut till fler potentiella kunder. Det gör att ditt företag ser mer professionellt ut och det förbättrar dina chanser till att kunden i slutändan väljer dig.

Hos Pish Media får du den hjälp du kan tänkas behöva för att skapa en ny hemsida. Vi sköter allt åt dig, tryck nedan för att läsa mer.

Skapande av logotyp

Vill du ha en ny tändning i företaget och få hjälp med en ny logotyp som passar i tiden? Vi hjälper dig med skapandet av en ny logotyp, vi tar in dina idéer och skapar något som du kommer bli väldigt nöjd över. På Pish Media ser vi bara möjligheter och inga hinder.

Tryck nedan för att läsa mer om logotyper.

Videoredigering till
Sociala Medier

Vad är det som tar mest tid i ditt skapande av content till sociala medier? För att svara på frågan åt dig så är det klippningen och videoredigeringen av dina klipp. Pish Media hjälper dig med det för att du ska få tid över till att skapa content.

Med dagens uppkopplande samhälle så är sociala medier ett stort och viktigt verktyg för dig och ditt bolag. Det hjälper dig att nå ut till fler potentiella kunder och kan öka ditt ROI. Det har aldrig funnits så mycket content och information på sociala medier som det är idag och det ställer höga krav på kvalitén som man lägger ut, allt för att sticka ut från mängden. Med en bra videoredigering så ökar dina chanser att sticka ut och få bättre avkastning på er investering.

Tryck nedan för att lära dig mer om videoredigering.


Behöver du hjälp
med något annat?

Vi kan det mesta, tveka inte att höra av dig om du
behöver hjälp med något annat inom digital media.
Pish Media finns här för dig!